vanner_remsa

Tycker du precis som vi att för få konkreta saker görs för att få fram fler nya tillväxtföretag? Vill du engagera dig i skapandet av fler riktigt skarpa nya bolag? Våra vänner betyder mycket för oss då de finansierar vår operativa verksamhet.

Både företag och privatpersoner kan bli vänner!

Oavsett om du är med privat eller genom ett företag så är du som vän med och bygger vår verksamhet. Inte bara finansiellt utan vi ser gärna att du är med och tillsammans med oss andra tänker ut vad vårt nästa steg skall bli. Men bara om du vill förstås. Vi tror att just du har tankar kring hur vi kan skapa ett bättre klimat för Sveriges tillväxtföretag!

Hur gör just mina pengar nytta?

Pengar som kommer in från våra Vänner går till driften av Framtidslyftet och hjälper oss att expandera initiativet samt utveckla nya moduler och program. Genom att vårt Vänprogram finansierar vår verksamhet så kan vi låta de pengar som kommer från våra Lyftare gå helt oavkortat vidare till något av de tillväxtbolag Framtidslyftet investerar i.

lyftare_vs_van

Enkelt och tydligt. Som Vän är jag med och bygger Framtidslyftets verksamhet. Som Lyftare och Fadder stöttar jag tillväxtbolagen. Väljer du att vara Vän så hjälper du oss med att samla in kapital, sprida kunskap och utveckla verksamheten för att skapa de bästa förutsättningarna för nya svenska tillväxtbolag.

Vad får jag tillbaka?

Är du privatperson och blir vän syns snart ditt namn i vår lista över personer som ställt sig bakom Framtidslyftet med hjärta, handling och plånbok. Du har insett behovet av att bygga framtidens företag. Du är med för att du tror på att Sverige behöver stärka sin innovationsförmåga och hjälpa entreprenörer att utveckla sina idéer till konkurrenskraftiga företag.

Har du ett företag och väljer att bli vän så syns din logotyp på vår webbsida tillsammans med en presentation av ditt företag. Som företagsvän visar du att ditt företag är en del av framtiden. Att ditt företag har en tro på innovation och entreprenörskap som ett medel för att säkra framtida välstånd.

Kom med du också!

Är du intresserad av att bli vän. Är du nyfiken och vill höra mer? Hör av dig till [email protected]

FL_vanner