Vi vill tipsa om ungas idétåg som den 23 april börjar sin turné genom landet. Givetvis är Framtidslyftet med på tåget och vår Håkan Alfon kommer att finnas på plats.

Har du en idé? Funderar du på var man börjar för att starta företag eller på hur man tillverkar en produkt?
 

Ungas Idétåg reser under våren 2012 genom hela Sverige för att ge svar på dessa frågor. Oavsett var i idéprocessen du befinner dig ska du stiga av tåget och veta hur du går vidare med just din idé. Tåget besöker 12 städer från söder till norr med heldagsstopp. På tåget ska besökare få med sig kunskap och verktyg för att gå från idé till handling när de lämnat tåget.

Ungas Idétåg är en del av Tillväxtverket och VINNOVAs gemensamma program Ungas innovationskraft. Syftet är att fler unga förverkligar sina idéer samt tillvarata ungas perspektiv för ökad innovationskraft i Sverige. Ungas Idétåg genomförs i samarbete med Venture Cup, Drivhuset, Ung Företagsamhet och Business Challenge.

Läs mer här.